Puoli Chanel

VH18-018-1559 | virtuaalihevonen

Surullisenkuuluisa tarina siitä, miten puokkilover-4-ever hankki itselleen suomenhevostamman.


© Vähäpelto

156cm korkea vaaleanpunarautias suomenhevostamma, syntynyt 23.06.2018, (3v)
Kasvattaja Tuija Kuusivuori, evm
Omistaja maura (VRL-04116), kotitalli ?
Yleispainoitteinen, koulutustaso ko HeA, re 110cm, valjakko vaativa, kenttä helppo

Meriitit

20.08.2018 - Kouluvarsojen laatuarvostelu, 8 + 5 + 3 + 3 + 3 = 22p, KV-II
20.12.2018 - Suomenhevoskantakirjan arvostelutilaisuus, 19 + 19 + 19 + 19 = 76p, KTK-IIEstekuva © VV, muuut © Vähäpelto

Loppuiko rahat kesken, kun et koko Chanelia saanut?

Välillä mietin ihan samaa. Ei, eivät loppuneet. En vain mahtanut itselleni mitään, kun tamman nimen näin. Ihan sama minkälainen hevonen sieltä olisi tulossa - Puoli Chanel olisi pakko saada. Ilman mitään miettimättä ja edes kuvaa näkemättä tein tammasta tarjouksen ja pian olinkin suomenhevosen omistaja.

Täytyy myöntää, että olen aina hieman ärsyyntynyt kaikista Coco Chaneleista, Tiffanyistä ja muista niinsanotuista "massanimistä". Kauneusihanteiden muuttuessa ja uusien julkkisten pinnalle noustessa alkaa tietenkin hevostenkin nimet muuttua massan mukana, Puoli Chanel oli juuri loistava vastaisku tälle - jättää ehkä hieman hölmömmät ihmiset miettimään nimen tarkoitusta, mutta asian tajuavat tietävät varmasti tasantarkkaan, mistä on kyse.

En ole myöskään ikinä tykännyt suomenhevosista. Kun on viettänyt ikänsä puoliveristen keskellä, tuntuvat sen jälkeen suomenhevoset jotenkin... hitailta? Jos jokunen hetki sitten minulta olisi kysytty, että missä näen itseni parin vuoden kuluttua, en todellakaan olisi vastannut ponin ja suomenhevosen omistajana. Mutta kuten ihana kanadalaispoppari Justin Bieberkin laulaa, never say never, niin tein kuten aina ehdotetaan - carpe diem ja tartuin kauppakirjaan.

Lyhyt kuvaus Puoli Chanelin luonteesta

Puoli Chanelista voisi varmasti kirjoittaa romaanin, jos sen luonnetta lähtisi avaamaan tarkkaan. Tai ainakin puolikkaan sellaisen.

Kaikesta huolimatta, Chanel on kunnon työmies. Työnainen. Loistava duunari jokatapauksessa.

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus © VRL-04116| Kyseessä on virtuaalihevonen.