virtuaalihevonen

Sympathyforthedevil '88

Please allow me to introduce myself, I'm a man of wealth and taste
I've been around for a long, long year, stole many a man's soul to waste
- Rolling Stones

© Superior Equine Sires
Klikkaa kuva isommaksi

Nimi Sympahtyforthedevil '88 Syntymäaika 20.05.2018, 8-vuotta
Rotu belgianpuoliverinen Sukupuoli ori
Säkäkorkeus 166cm Väri musta
Koulutustasokoulupainotus, GP RekisterinumeroVH18-011-0141
Kasvattaja Illegitimate, Belgia Omistaja maura VRL-04116

20.07.2018: KV-II (10 + 1 + 3 + 1 + 3 + 2.5 = 20.5p)
20.07.2018: KTK-II (18 + 19 + 17 + 18 = 72p.)

i. VIR MVA Ch Dancewiththedevil
KTK-II
164cm m bwp
ii. Bluebird
169cm m bwp
iii. Quocotiep
171cm rn bwp
iie. Concerto
165cm rn bwp
ie. Misere
163cm rt bwp
iei. Ballet Royal
166cm rn bwp
iee. Labrusca
162cm rt bwp
e. VIR MVA Ch Eveline
KRJ-I, KTK-II
164cm mrn bwp
ei. Kashmere II
167cm rn bwp
eii.Resoloution
168cm mrm sf
eie. Parel
162cm rt bwp
ee. Zonsopgang
162cm rt bwp
eei. Spooksel
162cm rt bwp
eee. Fidelia de Riévre
162cm rt bwp

Varsan nimi Syntymäaika Emä Omistaja
t. Dakota Fern 10.07.2018 e. Diabolique de Vallée VRL-14733

”Sillä on kyllä mieletön suku. Mutta jääköhän se vähän pieneksi mulle itselleni..." Ilmeisesti yritin perustella itselleni ihan turhaan, miksi en tätä mustaa oria itselleni haluaisi. Tai tarvitsisi. Eihän se pieneksi jäisi, olinhan itse huimat 159cm pitkä. Tai lyhyt. Ehkä sporttisen madallettu olisi se oikea termi. Ponikaan ei jäisi pieneksi. En ollut omistanut hevosta pitkään aikaan, enkä nytkään ollut ostamassa hevosta. Perinteisesti yksi asia johti toiseen, jonka seurauksena huomasinkin pian tosissani miettiväni, minne ihmeeseen orin majoittaisin, jos sen mukaani ottaisin.

Ilkikurisessa varsassa oli alusta asti jotain, mikä herätti mielenkiintoni. Se härkki emäänsä jatkuvasti, ja tamma näyttikin siltä, että olisi vain iloinen jos riiviö ei jäisi talliin, vaan muuttaisi kauas pois. Mielellään vaikka toiselle mantereelle. Energiaa sillä näytti olevan enemmän, kun aiemmin näkemissäni varsoissa yhteensä, kun se paineli menemään ympäri laidunta.

Avaa päivitykset klikkaamalla päivämääräotsikkoa

01.07.2018, hän on saapunut

Olin tehnyt Helon kanssa diilin, että Pate saisi majailla Illegitimatessa kaksivuotiaaksi asti laitumella. Olin ehkä hieman huono hevosenomistaja, sillä en saanut kertaakaan aikaiseksi matkustaa Belgiaan Patea katsomaan, mutta ainakin Helolta saatujen tietojen mukaan olen alkanut epäillä, että sille on syötetty Duracell-paristoja. En tiedä tekikö Helo sen tahallaan, vai eikö siitä muunlaisia pätkiä saanut, mutta säännöllisin väliajoin viesteiheni kilahti video Patesta millon laukkaamassa täysiä laidunta päästä päähän, milloin pukittelemassa paikoillaan ja milloin taas kaivamassa tietänsä aitojen alitse pois laitumelta.

Joka tapauksessa, Pate oli nyt matkustanut Belgiasta kylmään Suomeen. Tai oikeastaan kuumaan Suomeen - kesä pääkaupunkiseudulla on ollut kaikkea muuta, kuin perussuomalainen. Vaikka matka ei varmasti ole ollut kaksivuotiaalle orille kevyt, oli Pate rekasta ulos astellessaan kuin olisi juuri päiväunilta herännyt ja akut täyteen ladannut. Se steppaili malttamattomana liinan päässä ja tutkaili ympäristöään malttamatta seisoa hetkeäkään paikoillaan. Mielenkiintoista nähdä, miten Pate kotiutuu, säilyykö energiataso jokaikinen päivä yhtä korkealla, ja millainen tulevaisuus meitä odottaa.

01.06.2018, ensitapaaminen

En oikein rehellisesti sanoen edes muista, kuinka kauan Helo on houkutellut minua hankkimaan belgianpuoliverisen. En ollut missään vaiheessa oikein erityisesti lämmennyt idealle - eihän minulla juuri tällä hetkellä ole oikein aikaa uudelle hevoselle.

"Eihän maitovarsa edes vie paljon aikaa! Sinne vain tyrkkäät laitumelle kasvamaan ja parin vuoden päästä haet sen sieltä töihin." Helon vasta-argumentti kaikui korvissani, kun ajelin vuokra-autollani kohti Illegitimatea. Olin lomalla ja alunperin päätin, etten sisällytä lomaani yhtäkään hevosta. One thing led to another, ja vahingossa sovin tapaamisen Helon kanssa Illegitimatessa.Ja tässä sitä nyt sitten oltiin, Illegitimaten pihassa.

"Onko se aina tuollainen... riiviö? Loppuuko siitä energia koskaan?" Helo pyöritteli silmiään kysymykselleni, joten vastaukselle ei jäänyt paljon tulkinnanvaraa. Varsa hyppeli edestakaisin laitumella emänsä ympärillä, käyden välillä hieman nappaamassa sitä hännästä ja jatkoi taas matkaansa. "Se on pahempi kuin ponit." En voinut kuin nauraa. "Mä otan sen."


Sympahtyforthedevil '88 kilpailee KRJ'n alaisissa kilpailuissa.

Kouluratsastus

KRJ vaikeustaso: 11/10, 6630.74p

Kuuliaisuus ja luonne 2993.15p. Tahti ja irtonaisuus 3637.59p.

30.07.2018 - NJ - Hukkapuro - irtoSERT (pt. Catia)