Uusi osoite! http://mysteerimikitin.net/h/naive.php. Näitä sivuja ei enää päivitetä.

Heidseck Naive

VH18-011-0256  |  

173cm, rautias hannovertamma
syntynyt 27.11.2018 (3v)
kasv.Heidseck Sporthorses Saksa
om. maura (VRL-04116), Heidseck Sporthorses
tulee kilpailemaan kouluratsastuksessa tasolla Grand Prix

> Kuvagalleria


Luonteeltaan ilmetty kopio äidistään. Liikkuu ihan kivasti. Oli elämäni paras päätös yhdistää kerrankin kaksi hyväluonteista hevosta. Yleensä mietin tarkkaan, haluanko liikettä vai luonnetta. 98% ajasta se on enemmän liikettä ja vähän vähemmän hyvää luonnetta, mutta kerrankin yritin ajatella järkevästi. Hyväluonteisen varsan saa aina myytyä - vaikka sitten hieman halvemmalla jollekin harrastelijalle jos se ei liiku tarpeeksi omaan käyttöön. Tällä kertaa onneksi todennäköisyydet oli puolellamme ja tamma saa jäädä omaan talliin.

Kuvagalleria

           
© Dressurpferde SV

Luonnekuvaus

Heidseck Naive on kuin ilmetty kopio äidistään. Kookas rautias tamma on hyväluonteinen ja helppo käsitellä lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Se on jopa hieman tyhmän luottavainen - hyppäisi varmasti vaikka kaivoon, jos sille niin sanottaisiin ja se tekisi maailman paremmaksi.

Sukutaulu

i. Navone Grey
171cm trn hann
KTK-II

ii. Nongentellion
KTK-II
iii. Nonintelligent
evm
iie. Liselotte
evm
ie. Grape Tree Contract
iei. Grape Tree Contrast
evm
iee. Madonna FLAR
evm
e. Krimhilde Lee
176cm rn hann
KTK-II
ei.Karminrot KRJ-I, HANN-I eii. Karnhaar
evm
eie. Romantik
evm
ee. Brammortish
KRJ-I, HANN-I
eei. Barachiel
evm
eee. Grimaura
evm

Jälkeläiset ja astutusinfo

Varsan nimi Syntymäaika Emä Omistaja

Kilpailukalenteri

Kilpailee KRJ:n alaisissa kouluratsastuskisoissa. Sijoituksia yhteensä 0 kappaletta.


Cup-sijoitukset


Näyttelymenestys

Päiväkirja ja valmennukset

27.11.2018 - syntymä - kirjoittanut omistaja

"Se näyttää ihan Neymarilta. Sillä on samanalainen pystyssä oleva otsatukkakin. Siitä tulee Neymar", Riley naurahti nähtyään varsan ensimmäisen kerran. "Se on tamma", totesin ja pyöräytin silmiäni. "Mitä sillä on väliä? Nimen pitää alkaa jokatapauksessa n-kirjaimella ja yhdennäköisyys on niin... suuri. Mitä muita n-kirjaimella alkavia nimiä muka keksit?"

En oikein tiennyt miten suhtautua Rileyn kommentteihin. Krimhilde Lee oli varsonut kauniin kookkaan tammavarsan myöhään edellisenä iltana, ja vaikka olin jo pitkään ennen varsan syntymää yrittänyt miettiä sille nimeä, en ollut keksinyt mitään, mihin olisin tyytyväinen. Kaikessa tökki joku - en millään keksinyt kivalta kuulostavaa nimeä.

Nacho, Nadal, Neymar, Narcisse, Nanny.. Ehkä tammasta tulee vain Heidseck Nameless. Yleensä varsan nähdessäni tiedän heti, mikä sen nimeksi tulee. Yleensä jo ennen sen syntymää vanhempien nimien perusteella. Tällä kerralla mikään ei vaan tuntunut hyvältä..

"I don't get her.. She must be the naivest person I've ever met.." Riley tupisi puhelimeen. Naurahdin itsekseni - en ollut ikinä oppinut käyttämään naivi-termiä. Vanhempani käyttivät sitä paljonkin - mielestäni jopa turhaan, mutta silti sana jäi kaikumaan päähäni. Varsasta tulisi Naive.