Minun ei ikinä pitänyt perustaa omaa tallia. Omistaa vain pari hassua kisahevosta ja valmentaa siinä ohella. Kuitenkin tunnetusti nälkä kasvaa syödessä, ja pian tajusinkin, että huomattavasti helpompaa olisi pitää hevoset omassa tallissa ja hoitaa asioita yhdestä pisteestä käsin. Halusin viettää päiväni ratsastaen, valmentaen ja siinä samalla hieman niitä mielestäni ainoita oikeita hevosia, hannoverejä, näitä hevosmaailman Mersuja kasvattaen Ei mennytkään kauaa, kun huomasin hierovani kauppoja kauniista kartanosta ja sen pihapiirissä olevasta hevoskeskuksesta. Näin hannoverinhevosia kasvattava virtuaalitalli Heidseck Sporthorses sai alkunsa.

Talli sijaitsee virtuaalisessa Saksassa, Trier nimisessä kaupungissa aivan Luxemburgin rajan tuntumassa. Tallimme toiminta keskittyy koulupainoitteisten hannoverhevosten kilpailuttamiseen ja kasvattamiseen tavoitteenamme luoda mahdollisimman laadukkaita käyttö- ja jalostushevosia. Lisäksi tallistamme löytyy muutama estepainoitteinen hevonen.

Tervetuloa tutustumaan talliimme, sekä niiden asukkaisiin; hevosmaailman johtotähtiin.

- maura VRL-04116, @

Piditkö tallistamme? Anna sille positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Viimeisin päivitys - 18.05.2018

Long time no see. Tai speak. Elossa ollaan oltu kokoaika ja toiminta on pyörinyt, mutta enhän mä ole muistanut mitään päivitellä sitten tammikuun. Talliin on tullut muutama uusi asukki ja vanhat ovat jatkaneet elämää normaaliin tahtiin. Valtaosa hevosista on vieraillut kantakirjaustilaisuuksissa, jokunen on myös käynyt kouluvarsojen laatuarvosteluissa.
Lue lisää tästä päivityksestä + vanhoja päivityksiä!