Minun ei ikinä pitänyt perustaa omaa tallia. Omistaa vain pari hassua kisahevosta ja valmentaa siinä ohella. Kuitenkin tunnetusti nälkä kasvaa syödessä, ja pian tajusinkin, että huomattavasti helpompaa olisi pitää hevoset omassa tallissa ja hoitaa asioita yhdestä pisteestä käsin. Halusin viettää päiväni ratsastaen, valmentaen ja siinä samalla hieman niitä mielestäni ainoita oikeita hevosia, hannoverejä, näitä hevosmaailman Mersuja kasvattaen Ei mennytkään kauaa, kun huomasin hierovani kauppoja kauniista kartanosta ja sen pihapiirissä olevasta hevoskeskuksesta. Näin hannoverinhevosia kasvattava virtuaalitalli Heidseck Sporthorses sai alkunsa.

Talli sijaitsee virtuaalisessa Saksassa, Trier nimisessä kaupungissa aivan Luxemburgin rajan tuntumassa. Tallimme toiminta keskittyy koulupainoitteisten hannoverhevosten kilpailuttamiseen ja kasvattamiseen tavoitteenamme luoda mahdollisimman laadukkaita käyttö- ja jalostushevosia. Lisäksi tallistamme löytyy muutama estepainoitteinen hevonen.

Tervetuloa tutustumaan talliimme, sekä niiden asukkaisiin; hevosmaailman johtotähtiin.

- maura VRL-04116, @

Piditkö tallistamme? Anna sille positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!

Viimeisin päivitys - 28.01.2018

Edellisen päivityksen jälkeen paljon on tapahtunut. Muutama hevonen pyörähti kantakirjaustilaisuudessa, jossa jokainen pääsi palkinnoille. Lisäksi näyttelyiden seurauksena tallissa on myös useampi ktk-kelpoinen yksilö tällä hetkellä, joten nyt vaan uusiin tilaisuuksiin hevosia ilmoittamaan. Vanhemmat hevoset ovat tällä hetkellä kisatauolla...
Lue lisää tästä päivityksestä + vanhoja päivityksiä!